Welcome to Scorett Outlet

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Om oss

Scorett bildades som en frifackkedja 1989 och är idag en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och online. Scorett har expanderat kraftigt de senaste åren och idag finns ca 80 butiker runt om i landet. Sedan 2011 finns Scorett även som e-handel. Huvudkontoret, centrallagret samt e-handelslagret ligger på västkusten i skostaden Varberg.

Scorett utsågs till ett av årets karriärföretag 2020 är ett kvitto på att vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Scorett utsågs av Jetshop till årets butik 2019 och Scorett vann årets omnikanal på Habit Modegalan 2018.“Vår ambition är att vara kundens förstahandsval när det gäller mode, kvalitet och hållbarhet."
Lediga jobb

Letar du efter nya utmaningar? Vi har många spännande och kreativa jobb att välja bland. Det kan vara i våra butiker, på vårt huvudkontor eller på vårt lager, det är helt upp till dig.

https://scorettoutlet.se/pub_docs/files/scorett_jobba-hos-oss_aw23.jpg

Hitta butik

Hitta din närmsta Scorettbutik och se aktuella öppettider.

https://scorettoutlet.se/pub_docs/files/scorett_om-oss_bild1_23.jpg

Våra kärnvärden

Style Matters

Att få uttrycka din personlighet genom mode är viktigt för oss. Vi ser mode som en möjlighet att leka med identitet och uttryck och som en källa till glädje. Hos oss kan du hitta skor som passar just dig och din personliga stil. Vi inspireras av starka personligheter och jobbar gärna tillsammans med dem i olika samarbeten.


Sustainability Matters

Vi bryr oss om vår planet och gör allt för att minimera miljöpåverkan genom hållbara metoder och långa relationer med våra leverantörer. Vi strävar efter att arbeta cirkulärt med mode genom att vi tillverkar skor som håller över tid, hjälper våra kunder att ta hand om sina skor och skapar förutsättningar för att återanvända skor. Vi har en öppen och transparent dialog med våra kunder och leverantörer. Tillsammans ansvarar vi för vår planet. Vi stövlar mot 0% waste. Hos Scorett kastas inga skor.


Relationships Matters

Vi älskar våra kunder och värdesätter dem. Genom transparens, kunskap och passion blir vi våra kunders självklara val vid köp av skor. Våra nära och ofta långa relationer med våra leverantörer gör att vi får större påverkan på produktionen för att garantera hög kvalitet och rättvisa arbetsvillkor. Vi på Scorett har ett otroligt driv kombinerat med en ansvarskänsla och samarbetar gärna med varandra.


Quality Matters

Hos Scorett hittar du alltid mode som håller och kan leva över tid. Vi kan skor. Vi har tillverkat skor för hand i över 30 år. Och vi använder bara material av högsta kvalitet. Hos Scorett gör vi allt för att dina skor ska hålla så länge som möjligt. Vi erbjuder även möjligheten att laga dina skor genom vår skomakare i Varberg.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem